National

Elena Udrea. „Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine”

Publicat: 12 oct. 2016
1
Elena Udrea a reactionat, astazi, pe Facebook, dupa ce DNA a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru urmarirea sa penala, in dosarul in care este acuzata de instigare la luare de mita, privind campania electorala pentru alegerile prezidentiale din anul 2009.
„Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou! De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul in care se afla nu poate fi acoperit nici cu o eventuala lapidare a mea! Instigare la luare de mita, in campania electorala, in dosarul unde deja m-au acuzat de spalare de bani in campania din 2009. Desi de la momentul chemarii mele la DNA, acum doua saptamani, nu s-a mai intamplat nimic, abia acum cer urmarirea penala pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru ca acum era nevoie de ceva care sa acopere cucuveaua mov.
Faptele? Ca cei care au solicitat unor firme sa faca sponsorizari in campanie, ambii lideri politici PDL, au facut-o la instigarea mea!!! Pe bune??? Pai eu nici nu cunosteam firmele care au facut sponsorizarile pe de o parte, asa cum reiese chiar din declaratiile celor care au facut platile! Pe de alta parte, intr-o campanie, toti liderii politici din teritoriu ori de la centru, contribuie dupa cum pot. De ce un lider politic ar fi avut nevoie sa fie instigat sa ceara sponsorizare??? Cand aceste lucruri ei le fac dintotdeauna, in fiecare campanie? Cu mult inainte sa fiu eu implicata in politica, chiar… Si inca o data! Nu vreti, doamna Kovesi, sa vedeti ce este si cu sponsorizarile ori banii adusi la sediul central al PDL, la cei care astazi sunt in conducerea PNL, facute in aceeasi campanie?
Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor! Si chiar este penal daca este adevarat!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.Comentarii
Adauga un comentariu