National

Elena Udrea il face pe Traian Basescu sa PLANGA

Publicat: 27 aug. 2012
1

De cand si-a dat demisia din PDL, interventiile Elenei Udrea au fost tot mai rare. Insa astazi, cand presedintele suspendat este la un pas de a reveni la Cotroceni, fostul ministru al Tursimului a tinut sa-si exprime sustinerea fata de acesta.

Si este cunoscut faptul ca Traian Basescu este o fire sensibila, iar cuvintele uneia dintre sustinatoarele lui favorite, care vede in presedintele suspendat un salvator al romanilor, l-ar putea impresiona pana la lacrimi.

”E un moment dificil pentru tara noastra, care trebuie gestionat cu grija. Dupa doua luni de criza politica generata, alimentata si prelungita de iresponsabilitatea USL, mai exista astazi sanse ca lucrurile sa revina la normal. Guvernul trebuie sa inceapa sa se ocupe de economie.

O problema la care insa nu stiu cum ii vom gasi solutie este imaginea externa proasta pe care o avem dupa actiunile abuzive ale USL impotriva democratiei si a statului de drept si declaratiile facute de liderii acestei Uniuni la adresa UE, Departamentului de Stat, a oficialilor europeni ori ai SUA.

Presedintele este, in mod evident, singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni si americani, si ar putea repara raul facut Romaniei”, a declarat Elena Udrea pentru Mediafax.
Comentarii
Adauga un comentariu