National

Elena Udrea: Dosarului premierului Victor Ponta de la DNA, cusut cu ata alba

Publicat: 19 aug. 2015
1
Elena Udrea este de parere ca discutiile pe marginea dosarului premierului Victor Ponta de la DNA ajung sa fie comice. Ea considera ca Victor Ponta trebuie inlaturat din fruntea Guvernului pentru ceea ce nu a facut pentru Romania si nu pe principiul „sa moara al lor ca sa vina al nostru”. 
„Dezbaterea publica despre dosarul lui Ponta incepe sa capete accente chiar comice. Oameni seriosi se aduna la TV si isi dau cu parerea, cu o morga serioasa si de o maniera sententioasa, despre implicatiile acestui caz. Cred ca mai marii lumii si cei de la ambasade se crucesc si rad cu lacrimi de faptul ca numai in Romania se poate produce un asemenea scandal si cutremur politic, cu Prim-ministrul in functie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau marunt, de mai putin de 12.000 de euro (varianta DNA).

Citeste si  Alina Gorghiu, ACUZATA de contracte cu STATUL, Electrica si LEGATURI NECURATE cu Vlasov 

In tara asta se fura zeci, sute de milioane de euro si oamenii astia il ancheteaza pe premier pentru o suma mai mica decat primeste intr-o luna sotia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de ras, daca nu ar fi de plans…
Cred ca exista suficiente motive pentru ca Ponta sa plece din fruntea Guvernului, democratic, prin motiune de cenzura, pentru ca nu a facut mare lucru pentru Romania, dar nu pentru acest dosar cusut cu ata alba.

Citeste si  „Premierul meu” cerut de Klaus Iohannis, cercetat intr-un dosar disjuns din Gala Bute. 

P.S. Si daca vreti normalitate in Romania, cred ca ar trebui sa incepem prin a judeca lucrurile nepartinitor. Atitudinea „sa moara al lor ca sa vina al nostru”, indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasa pentru democratie„, a scrie politiciana Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook
Adauga un comentariu