National

Elena Udrea, despre prima intalnire cu sotul ei: Nu o sa-i placa ce o sa povestesc

Publicat: 17 oct. 2012
1

Elena Udrea a povestit despre cum a decurs prima ei intalnire cu Dorin Cocos, cel care avea sa-i devina sot. Fostul ministru al Turismului spune despre sotul ei ca este romantic si sincer si ca ar schimba si scutece, daca ar fi cazul.

Intrebata cum a fost cucerita, Udrea a marturisit, la Kanal D, ca  sotul ei a curtat-o timp de sase luni. „Nu o sa-i placa ce o sa povestesc. Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor sotului meu. Dupa ceva timp, sotul meu a cerut un anume avocat, pe mine, si am stabilit sa ne intalnim ca sa-mi expuna problema. In momentul in care m-a vazut si-a sters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emotii, apoi m-a curtat sase luni. Este o persoana sincera, un om cald si nu m-a inselat.”

Elena Udrea este casatorita de noua ani cu Dorin Cocos si spune ca se gandeste la un copil, mai ales ca sotul ei isi doreste acest lucru, insa cariera politica este prioritara. „Spre varsta de 40 de ani incepi sa simti nevoia unui copil. Totusi mai e timp. Copilul e o responsabilitate pentru tot restul vietii. Sotul meu e innebunuit dupa copii si, categoric, ar schimba scutece”, a spus politicianul.
Adauga un comentariu