National

Elena Udrea continua seria dezvaluirilor: A inceput calvarul

Publicat: 08 iul. 2015
1
Kanal D a difuzat partea a doua din interviul pe care Elena Udrea l-a acordat de pe malul marii.
Ea a vorbit despre cosmarul trait in cele 72 de zile de arest si a spus ca vrea sa scrie o carte.
„A inceput calvarul intr-o incapere de 9 mp prin care vedeai cerul printr-o fereastra cu plasa de Buzau. Aveam 5 randuri de gratii la geam. Te trezeai la 6.00 in zgomotul ingrozitor al zavoarelor. Noi, niste femei, nu puteam sparge nici o usa de lemn, daramite de fier. Am stat in camera cu un wc turcesc fara usa, avea un metru, era in coltul camerei si avea dus agatat deasupra. Logica era sa te vada prin vizor ca nu iti faci rau cand esti la wc”, a zis Elena Udrea.
 
„Am ales patul de jos, din dreapta. Si a inceput calvarul: plimbarea obligatorie era intr-o camera de 20 mp cu pereti inalti, de beton, unde vedeai cerul printr-o plasa de Buzau. M-am dus pregatita, dar cand ti se pun catusele, nu iti poti imagina cum e. Mi-a fost teama de acest moment, nu stiam cum voi reactiona. Iti dau voie sa dai un telefon, am sunat-o pe mama pe la 23.00″, a spus Elena Udrea.
 
„In celula mancam seminte si ne uitam la tv. Cand se facea fasole, mereu le ceream colegelor. Primeam pachet pe rand si nu aveam unde sa tinem tot. Mi-am dorit ca acel cosmar de 72 de zile sa se termine. (…) Voi scrie o carte numita ’72 de zile in catuse’. Dar parca nu mai am chef in fiecare zi sa imi amintesc”, a spus Elena Udrea.

 
Adauga un comentariu