Magazin

Elena Basescu in PE: VICTOR PONTA injura si jigneste cand nu stie ce sa faca

Publicat: 16 ian. 2014
1

Rezolutia adoptata, astazi, in Parlamentul European, privind libera circulatie este o lectie buna pentru Guvernul de la Bucuresti despre cum poate fi protejata imaginea Romaniei in UE, a declarat Elena Basescu, adaugand ca Victor Ponta injura si jigneste cand nu stie ce sa faca.

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a luat cuvantul dupa ce PE a adoptat, joi, o rezolutie privind libera circulatie.

„Am sustinut aceasta rezolutie pentru ca ea intareste un principiu fundamental: toti cetatenii europeni sunt egali si beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii in cadrul UE. Totusi, este o lectie foarte buna pe care o primeste guvernul socialist de la Bucuresti privitor la ce trebuie facut, cum trebuie procedat pentru ca imaginea Romaniei in Europa sa fie aparata si protejata corect”, a spus Elena Basescu, potrivit realitatea.net.

Elena Basescu a folosit acest prilej pentru a lansa un atac la adresa premierului Victor Ponta.

„Rezolutia este o dovada ca dialogul si respectarea principiilor si valorilor europene sunt mai eficiente decat logica stramba a premierului Ponta care, atunci cand nu stie ce sa faca, incepe sa injure si sa jigneasca. Pe de alta parte, sper ca toti politicienii europeni vor intelege ca retorica etnica este o mare greseala si nu serveste constructiei Europei unite”, a precizat Elena Basescu.

Rezolutia a fost propusa de eurodeputati din mai multe grupuri europene. Dintre europarlamentarii romani au participat Marian-Jean Marinescu si Elena Basescu din partea PPE si Renate Weber din partea ALDE.

Totodata, printre semnatarii rezolutiei, care condamna atacurile la libera circulatie a cetatenilor europeni, s-a aflat si europarlamentarul german Elmar Brok.
Comentarii
  • As vrea sa prind si vremea cand tampitii nu vor avea voie sa „vorbeste” sau sa aiba copii si inafara de asta nici sa nu mai reprezinte Romania(cel putin eu nu ma simt reprezentat nici de matracuca si nici de tat’su’.

  • nu stiu cum dracu facem noi si ne alegem cu cite un asa zis reprezentant care are numai” esece” cum poti fi reprezentat de odrasla semianalfabeta a unui alcoolic… se discuta pe un post TV despre reprezentarea noastra de catre Bacali si Vadim , ca nu ar fi tocmai potriviti , lucru dealtfel adevarat, dar nici unul nu avea curaj sa pomeneasca de EBA, desi sunt convins ca o stiau destul de bine,,,, curaj romanilor ca altfel si in viitor tot o EBA si tatucul ne va reprezenta,,,, caci sunt si ei buni dar sa faca relama la alcool si la prostie.

  • NU-I SPUNE NIMENI DEOARECE TATSU AFLA DIN PRESA,SANCHI,CE ZICE SPECIMENUL DE TIMPITA.UITATI-VA BINE LA EA CA ASA TOANTA ANALFABETA CUM ESTE O SA DEVINA IAR EUROPUTOARE.O SA AIBA MULTE SUCCESURI IN ALEGERI.CHIAR IN CATUNELE UNDE NU A AUZIT NIMENI DE EA O SA STRINGA VOTURI.TATSU INCA NU A DAT COLTU…

Adauga un comentariu