Magazin

El este Duke – cel mai popular CAINE POLITICIAN al AMERICII

Publicat: 25 aug. 2016
1
Duke ar putea fi considerat cel mai popular politician din America, dupa ce a castigat alegerile pentru primarie de trei ori consecutiv. Care este secretul lui? Probabil faptul ca este un caine si toata lumea iubeste cateii. 
In alegerile sustinute pe parcursul unui weekend, catelul in varsta de 9 ani de rasa ciobanesc de Pirinei, si-a castigat locul in primaria orasului Cormorant, Minessota, pentru a treia oara. Cei care au participat la alegerile desfasurate in timpul festivalului anual „Cormorant Daze” au platit cate un dolar pentru a-si exprima votul. „Toata lumea a votat pentru Duke, cu exceptia unui singur vot care s-a dus catre prietena lui, Lassie”, a spus David Rick, stapanul faimosului politician patruped. Ca primar, Duke apare pe trei panouri, montate pe autostrazi, promovand comunitatea din Cormorant. 

Vezi si Vezi aici povestea INDUIOSATOARE a unui caine – HACHIKO din Brazilia – FOTO, VIDEO

Desi rolul lui Duke in politica este oarecum ciudat, nu este primul animal care a fost ales in functie in SUA pentru ca in afara de el au mai fost votati alti doi catei, o pisica, o vaca si o capra, consumatoare avida de bere, numita Clay Henry a III-a.Adauga un comentariu