Sport

El este cel mai bogat fotbalist roman! Tocmai a castigat 3 milioane de euro

Publicat: 06 sept. 2016
1

La mai bine de un an de la despartirea de Al Hilal, Mihai Pintilii a câstigat procesul intentat clubului din Arabia Saudita. Potrivit spuselor lui Becali, mijlocasul Stelei va fi recompensat cu 3 milioane de euro.
Mihai Pintilii plecase, în vara lui 2014, cu planuri mari la Al Hilal, la insistentele lui Reghecampf, care a facut lobby pentru transfer. Arabii au platit 2,5 milioane de euro pentru transfer si închizatorul era mai mult decât multumit de conditiile financiare.

Pintilii n-a avut însa evolutii convingatoare, neadaptându-se si, drept urmare, Al Hilal nu s-a grabit sa achite Stelei suma de transfer, dar nici salariul jucatorului. În vara lui 2015, Steaua si-a rezolvat problema, dupa o plângere depusa la FIFA, însa Pintilii acuza ca nu a vazut niciun dolar din contractul sau. El a jucat în câteva partide pentru Al Hilal, apoi a fost scos din lot si împrumutat la Pandurii.

La vremea respectiva, shabiba.com sustinea ca mijlocasul român pretinde ca ar avea de primit peste 3,2 milioane de dolari. Când a semnat, arabii au fost de acord sa-i ofere 1,2 milioane de dolari în primul an, 1,3 milioane în al doilea an si 1,4 milioane în al treilea an de contract. Practic, Pintilii s-a decis sa ceara aproape toti banii pentru perioada de contract care i-a mai ramas si s-a adresat FIFA.

Într-o interventie avuta în aceasta seara la sport.ro, Becali a dezvaluit ca fotbalistul sau, care în acest moment este accidentat, a primit de curând o veste excelenta: procesul a fost câstigat, FIFA dându-i dreptate. Ca atare, Al Hilal va trebui sa îi achite în scurt timp o suma impresionanta: 3 milioane de euro.
Adauga un comentariu