Actualitate

El avea grija de animalele vedetelor din Romania! Acum cere indurare la Iasi!

Publicat: 09 ian. 2015
1

@ Barbatul era un om de casa al unora dintre cele mai cunoscute personaje din showbizul romanesc @ Mai multi ieseni au avut de suferit de pe urma lui

Cristian Silviu Vatau, fost Olteanu, de 38 ani, unul dintre cei mai cunoscuti dresori de animale din Romania cere indurare din partea judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi. In urma cu cateva luni, Cristian Silviu Vatau a fost condamnat de Judecatoria Iasi la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru comiterea infractiunii de inselaciune. Numai ca acesta este nemultumit de pedeapsa primita din partea magistratilor si in urma cu cateva zile a contestat pedeapsa la Curtea de Apel Iasi.

Prima plangere impotriva lui Cristian Silviu Vatau a fost depusa de o ieseanca. Femeia ii vanduse doua pisici lui Cristian Vatau in schimbul a 600 dolari falsi. Bucuresteanul a gasit anuntul iesencei pe site-ul www.eanimale.ro si a sunat-o pentru a cumpara pisicile. Animalele au fost trimise de la Iasi la Bucuresti cu autocarul, iar banii, adica cele sase bancnote de 100 dolari, au fost trimise prin acelasi sofer de autocar. Initial, ieseanca a spus ca nu vrea plata in dolari, ci in lei, insa pana la urma a primit banii. Ulterior, cand a vrut sa-i foloseasca, si-a dat seama ca sunt falsi. In vara anului 2012, Cristian Vatau a fost arestat de Judecatoria Iasi pentru 29 de zile, insa astazi spera sa fie pus in libertate. Victimele lui Vatau au fost gasite pe site-ul www.eanimale.ro.

Dupa ce afla de anuntul de vanzare a animalelor de acolo, ii contacta pe posesorii patrupedelor si stabilea intalniri pentru a le cumpara. Ulterior, gasea cumparatori pentru animale si asa facea rost de bani reali. Pana in prezent nu se cunosc detalii exacte despre procesul de falsificare a banilor, sau care este autorul falsificarii de bancnote. In fata anchetatorilor a refuzat sa dea declaratie. Cristian Vatau este unul dintre cei mai cunoscuti dresori din Romania, ocupandu-se de animalele lui Ion Tiriac, Elan Schwartzenberg, Catalin Zmarandescu, Adriana Bahmuteanu etc.

„Am primit de la aceasta persoana banii in trei randuri. De doua ori cate 800 de dolari si o data 300 de dolari si vreo 200-300 lei. Lucram cu aceasta persoana din octombrie 2011. Ea a fost prinsa la inceputul acestui an pentru aceleasi infractiuni ca si mine, dar a fost lasata in libertate. Am un copil, am o meserie, nu merit sa raman in arest”, a explicat Cristian Vatau inainte de a fi arestat. El a dat vina pe o colaboratoare de-a sa din Bucuresti, Anca Boachiu. Aceasta i-ar fi dat banii falsi.
Comentarii
Adauga un comentariu