National

Ei sunt parlamentari PNL care l-au ajutat pe Dan Sova la votul de astazi din Senat

Publicat: 02 iun. 2015
1

Dan Sova a scapat de arest, dupa ce 72 de parlamentari au votat impotriva, si doar 66 pentru arestare. In schimb, rezultatul votului putea sa fie rasturnat, iar cererea aprobata, daca ar fi fost prezenti toti parlamentarii PNL si daca ar fi votat pentru arestarea lui Dan Sova.

Iata parlamentarii PNL care au lipsit de la votul pentru Dan Sova: Antonescu Crin, Boagiu Anca, Bodea Cristian Petru, Chiru Gigi Cristian, Dumitrescu Iulian, Popa Mihaela, Popescu Corneliu, Popescu Dumitru Dian, Mihai Neagu, Grigoras Viorel, Florian Daniel Cristian.

De asemenea, si Ionita Aurel Dan, si Tataru Dan, din partidul lui Mircea Geoana, aliat al PNL, nu s-au prezentat la vot. Absenti au fost si Tudor Chiuariu si Varujan Vosganian, afiliati grupului PNL, in timp ce de la Putere au lipsit sapte senatori si inca trei de la UDMR.

Reamintim ca plenul Senatului l-a protejat iar pe Dan Sova de arest, dupa ce senatorii au respins cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui Sova, cu 72 de voturi impotriva si 66 pentru. Astfel, senatorul PSD a scapat pentru a doua oara de DNA, dupa ce pe 25 martie,  DNA a cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului, votul s-a dat, a fost interpretat ca fiind unul pentru respingerea solicitarii procurorilor, dar judecatorii CCR au declarat neconstitutionala hotararea Senatului.
Comentarii
  • Crin Antonescu? Asta este maimuța clapauga care voia sa fie președinte?
    Varujan Vosganian? Senatorul tigano-armean-oltean-jidan care trebuia sa fie le beci mai de demult?

Adauga un comentariu