Sport

Ei sunt atacantii de pe lista Stelei. Ros-albastrii forteaza ultimul transfer al verii

Publicat: 06 iul. 2016
1

Steaua i-a adus în aceasta vara pe D. Popescu, Ov. Popescu, Aganovic, Achim si Golubovic, dar campania de achizitii nu se opreste aici. Conform Digi Sport, Reghe si MM încearca sa-l convinga pe Gigi Becali sa mai aduca un atacant. Nu pentru ca Golubovic nu ar fi dat satisfactie în amicale, ci pentru ca antrenorul si directorul sportiv considera ca nu exista solutii de rezerva pe postul de atacant.

Finantatorul nu agreaza ideea unor noi investitii, astfel ca Reghe si MM s-au vazut nevoiti sa se orienteze catre jucatori liberi de contract. Primul aflat pe lista este Simone Andrea Ganz, nimeni altul decât fiul fostului atacant Maurizio Ganz. În vârsta de 22 de ani, Simone apartine de Juventus si este cotat la 1,5 milioane de euro. Anul trecut a fost împrumutat la Como, în Serie B, unde în 25 de aparitii a marcat de 16 ori. El ar putea veni la Steaua sub forma de împrumut pe un an, cu optiune de cumparare. Un impediment în calea transferului îl reprezinta faptul ca Ganz mai este dorit în acest moment de Verona si de Lugano si vârful ar putea alege sa ramâna în Italia.

Al doilea atacant monitorizat de Steaua este Famara Diedhiou, un fotbalist senegalez de 23 de ani. Acesta a avut anul trecut 36 de aparitii la Clermont si a marcat de 21 de ori. Steaua ar fi trebuit sa plateasca aproximativ 1 milion de euro pentru serviciile sale, însa vârful a ajuns în cele din urma în aceasta vara la Angers.

Un al treilea nume pe lista vicecampioanei României este cel al lui Armando Sadiku, nimeni altul decât „calaul” nationalei la Euro 2016. Atacantul albanez de 25 de ani, care a înscris unicul gol al întâlnirii decisive de la turneul final din Franta, apartine de FC Zurich si este cotat la 750.000 de euro. Gruparea elvetiana l-a împrumutat în partea a doua a sezonului trecut si este dispusa sa renunte la serviciile sale pentru aproximativ jumatate de milion de euro.

În fine, cel de-al patrulea atacant „ochit” de Steaua este Daniele Vantaggiato. În vârsta de 31 de ani, fotbalistul este cotat la 700.000 de euro si a evoluat în ultimele doua sezoane la Livorno. În aceasta vara a ramas liber de contract, dupa ce în sezonul recent încheiat a înscris 15 goluri în 35 de meciuri. Vantaggiato ar fi cea mai la îndemâna tinta pentru ros-albastrii. Fotbalistul ar ajunge liber în Ghencea si nici salariul pe care îl pretinde nu este unul care sa reprezinte un impediment pentru Steaua.

5 transferuri a facut Steaua în aceasta vara:  D. Popescu, Ov. Popescu, Aganovic, Achim si Golubovic
Adauga un comentariu