Magazin

Ea este Virginia, purcelul care a cucerit internetul. Razi de mori cand vezi ce face

Publicat: 18 iun. 2014
1
Un purcel pitic, pe nume Virginia, face senzatie pe internet, dupa ce stapana acesteia a dezvaluit ca are o criza de identitate. Mai precis, purcelul in varsta de zece luni, care traieste in Colorado, a fost crescut alaturi de doi caini din rasa Boxer, Virginia fiind ferm convinsa ca este caine. Oricum, nimeni nu ar putea sa o condamne pentru asta.
„Purcelul meu are o criza de identitate. Nu cred ca Virginia realizeaza ca nu este caine. Am luat-o cand avea trei luni si a crescut impreuna cu cei doi caini. Totusi, cainii si-au dat seama ca Virginia nu este ca ei. Sunt mult mai blanzi cu ea cand se joaca, decat sunt unul cu altul”, a spus stapana purcelusei. Cu toate ca Virginia, al carei prenume este David Bowie, crede ca este caine, ea are cateva caracteristici care o diferentiaza de „fratii ei”. Ea s-a prins prima de modul in care trebuie folosita usa pentru catei si stie sa foloseasca litiera. 
„Cainii sunt cam prostovani. In special cel maro, mananca pietre”, a spus proprietara purcelului. Cu toate ca este mai inteligenta decat fratii ei, Virginia are cateva trasaturi care tradeaza faptul ca nu constientizeaza rasa careia ii apartine: adorsa sa fie scarpinata pe burta, incearca sa latre, desi zgomotele scoase seamana mai mult a guitat si se tavaleste in nisip si praf, refuzand baile de noroi atat de iubite de porci. Mai mult, adora sa fie tinuta in brate de stapana ei.

Citeste si Razi de mori. Cum ar arata APOCALIPSA in ziare si la televiziuni – FOTO 
Adauga un comentariu