Magazin

Ea este pitipoanca de care rade tot internetul! – FOTO

Publicat: 02 aug. 2012
1
Infinite sunt dovezile de prostie pe care internetul ni le ofera in fiecare moment. Aceasta e, de departe, una dintre cele mai spectaculoase si mai graitoare.
O tanara draguta cu care natura a fost suficient de prietenoasa a vrut sa para mai sexy decat este. E clar ca fata simtea ca o parte a corpului ei cere niste imbunatatiri. A vrut sani mari. Foarte mari. Imensi! Cum pe lume exista Photoshop-ul, fata si-a facut un „implant” fabulos si a inceput sa se dea mare pe net. Numai ca a uitat niste detalii care o dau de gol teribil. Asa ca fata se alege mai putin cu priviri complet seduse de dotarile ei, mai mult cu hohote de ras.
sursa: libertatea.roComentarii
  • Comentati prostia pitipoancei, dar pe a voastra nu o comentati deloc! Ce penibili suntei voi astia de la BZI care aratati funduri goale si sani ca sa cresteti audineta! Ar trebui sa atrageti prin calitatea articolelor si nu prin pornografie. Rusine sa va fie! Sunteti niste incompetenti care va ascundeti dupa fundurile damelor. Cu ce drept numiti pe cineva pitipoanca? Vad ca le cultivati in ziar. Pitipoancele suneti voi! M-as mira sa apara acest comentariu dar macar va fi citit. Nu-mi faciluzii ca se va trezi in cineva bunul simt elementar care a adormit oe veci.

Adauga un comentariu