Magazin

Ea este noua iubita a lui Smiley?! Toti o cunoastem!

Publicat: 12 mai 2014
1

Smiley a facut o pasiune pentru blonde. Reporterii Cancan scriu ca artistul este vazut mai tot timpul alaturi de sora Deliei, Oana Matache. Cei doi colaboreaza pe plan muzical – Oana a acceptat sa lucreze pentru Smiley, ca backing vocals in trupa lui.

Potrivit sursei mai sus mentionate, Oana vrea sa isi faca o cariera in lumea muzicala, insa pana atunci ea sta alaturi de Smiley pentru a capata experienta si, cine stie… poate il va convinge pe „zambaret” sa ii compuna si ei o piesa.

Sa fie mai mult decat o simpla colaborare intre ei?

Delia a facut tot posibilul pentru a isi ajuta sora sa se lanseze in showbizul romanesc insa, din pacate, a esuat de fiecare data.

Recent, Smiley a lansat piesa Nemuritori, melodie inclusa in coloana sonora a filmului SELFIE.

„Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni .

Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata.”, a declarat Smiley.
Adauga un comentariu