National

E oficial: Attila Korodi, propus de UDMR pentru functia de ministru al Mediului

Publicat: 10 apr. 2012
1
Deputatul Attila Korodi a fost nominalizat, astazi, de UDMR, pentru functia de ministru al Mediului, pe locul ramas vacant dupa demisia lui Laszlo Borbely, potrivit Mediafax.
Anuntul a fost facut de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii.
Kelemen a precizat ca in maximum o jumatate de ora va inainta propunerea premierului Mihai Razvan Ungureanu si ca spera ca in aceasta seara, cel tarziu miercuri, Attila Korodi sa fie instalat in functie.
„Imi face onoare aceasta nominalizare din partea Consiliului Permanent si a domnului presedinte Kelemen. Nu o privesc ca pe o sansa, ci ca pe o responsabilitate”, a declarat Attila Korodi.
Korodi Attila are 35 de ani. Dupa alegerile parlamentare din noiembrie 2004, Korodi a fost desemnat de catre UDMR pentru postul de secretar de stat la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, ocupandu-se de coordonarea Departamentului de Integrare Europeana. În aprilie 2007, Attila Korodi a fost numit ministru al Mediului, post ocupat timp de un an.
Laszlo Borbely a demisionat, joia trecuta, din functia de ministru al Mediului, el spunand ca a luat aceasta decizie desi nu are motiv si precizand ca a transmis aceasta decizie premierului, dar si presedintelui, cu care a avut o intalnire.Adauga un comentariu