Local

E jale la inmatriculari! Cozi infernale

Publicat: 22 aug. 2016
1

La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) este jale. Daca vreti sa va inmatriculati autovehiculul sau sa va scoateti numere provizorii, trebuie sa va inarmati cu nervi de otel si sa stati la cozi infernale. Asta se datoreaza numarului mare de ieseni intorsi acasa de peste hotare.

„M-am intors din Italia si vreau sa inmatriculez un autoturism adus de acolo. Nu cred ca mai stau, la ce rand este. Cred ca ar trebui suplimentat numarul de lucratori”, a spus un iesean proaspat intors din Italia. Cu toate acestea, lucratorii SPCRPCIV lucreaza la foc continuu. Ieri, pana si secretara a lasat biroul pentru a oferi la intrarea in institutie informatii cetatenilor.

„Ii rog pe cetateni sa fie calmi si sa aiba rabdare. Vom rezolva toate cazurile in cel mai scurt timp posibil. Acum lucram si peste program. Vrem sa ajutam toti cetatenii. Lunile iulie si august sunt asa aglomerate”, a declarat comisarul sef Vasile Zacornea, seful SPCRPCIV. Potrivit acestuia, numarul celor care vor sa-si inmatriculeze autovehicule sau sa-si scoata numere provizorii s-a dublat in aceasta perioada. O crestere cu o suta de procente se inregistreaza si in cazul celor care vor sa-si preschimbe permisul de conducere. Datorita efortului depus de personalul SPCRPCIV, pe linie de examinare, perioada dintre data la care a absolvit proba teoretica si sustinerea celei practice este tot de doua luni.

Citeste si:  LEGE-SOC! NU mai ai voie sa circuli cu MASINA daca nu faci asta! AMENZI usturatoare
Adauga un comentariu