Magazin

E cantareata, e cunoscuta si a dat cu piciorul la o casnicie de 20 de ani pentru amant

Publicat: 28 nov. 2013

Au format o familie timp de 20 de ani, dar acum sunt in plin divort dupa ce sotul ei a aflat ca-l insala cu un coleg de breasla.

Un triunghi amoros care o are in prim plan pe interpreta Luminita Pauliuc, alias “Edith Piaf de Romania”. Stabilita de ani de zile in Franta, unde avea impreuna cu sotul ei un restaurant faimos in Nantes, Luminita nu a dus-o niciodata rau alaturi de acesta.

Nu se gandea nici o clipa ca dupa un mariaj de 20 de ani, din care au rezultat doi baieti, care acum au 18 ani si 5 ani, va divorta de Stelian.

S-a intamplat sa se indragosteasca, insa, de un colaborator, acordeonistul Marian Baicu, care era si el, la randul sau, casatorit. In ultimul an, de dragul iubitului sau, artista a stat mai mult prin Romania.

Sotul ei a aflat de aceasta relatie adultera si a intentat divort. “Eu tot eram plecata si si-a dat seama ca nu mai avem viitor impreuna. Mi-a zis ca e mai bine ca fiecare sa mearga pe drumul lui. S-a destramat o casnicie dupa 20 de ani. Nu ma asteptam”, ne-a spus Luminita Pauliuc, care are 45 de ani.

Ca sa poata fi impreuna cu iubita lui, acordeonistul Marian Baicu, care are si el un baiat de 18 ani, a bagat divort. Acum,atat el, cat si Luminita asteapta sa devina in acte doi oameni liberi.

Pe langa un restaurant si alte bunuri, Luminita Pauliuc si sotul ei, Stelian, au de impartit la procesul de divort, care se desfasoara in Franta, si o casa din Nantes.
Adauga un comentariu