National

Dupa Ghita, Elena Udrea o da si ea de gol pe Kovesi: Pe unde umbla sefa DNA

Publicat: 05 oct. 2016
1

Sebastian Ghita a spus ca a avut o relatie apropiata cu Laura Codruta Kovesi, cu care s-a intalnit la diferite evenimente proprii sau ale altora.

Dupa declaratiile lui Ghita, Elena Udrea o da si ea de gol pe Kovesi. Sefa DNA era o prezenta frecventa la diverse evenimente si petreceri. Udrea povesteste episodul din 2009, cand Kovesi era acasa la Gabriel Oprea.

”Atunci ii convenea sa castige Traian Basescu pentru a o numi iar in functia de procuror general. Ati vazut cati si-au plecat capul si au iesit din politica. Asta se vrea. Eliminarea unor oameni. Raman in batalie.

Am fost la evenimente private cu doamna Kovesi. Nimeni la vremea aceea nu au spus ca am facut ceva ilegal. Nici doamna Kovesi, nici domnul Coldea. Spun asta de doi ani de zile, de cand a inceput istoria dosarelor mele facute de doamna Kovesi.

Niciodata nu a fost implicata Elena Udrea. Daca nu am facut atunci cum am facut dupa 2014. Dosarele au inceput dupa ce presedintele Traian Basescu si-a terminat mandatul. A vrut sa castige ca doar daca era Mircea Geoana presedinte doar nu o numea el.

Am respect pentru procurorii care chiar m-au arestat. Doamna Kovesi sa nu se mai confunde cu procurorii DNA.”, a spus Elena Udrea.
Comentarii
Adauga un comentariu