National

Dumitru Sechelariu a fost operat la Spitalul Floreasca

Publicat: 05 feb. 2013
1

Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost operat, marti, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde se afla internat de sambata seara, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrala.

Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost adus la Floreasca de la Iasi, unde se afla internat, din 31 ianuarie, la Spitalul de Neurochirurgie, cu afectiuni la coloana vertebrala, fiind in imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.

La Iasi, fostul primar urma sa fie supus unor investigatii medicale amanuntite, pentru a se stabili daca este necesara o interventie chirurgicala, au mai spus aceleasi surse.

Dumitru Sechelariu le-a cerut medicilor sa nu furnizeze informatii legate de starea de sanatate a acestuia.

In februarie 2010, fostul primar Dumitru Sechelariu a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, dupa ce a suferit un preinfarct. Dupa cateva zile, Dumitru Sechelariu a fost retinut de procurorii DNA intr-un caz de coruptie, in aceeasi zi facandu-i-se rau si ajungand la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internat sub paza.

Dumitru Sechelariu fusese retinut in cazul directorului SC Transport Public SA Bacau Iuliean Sutu, acuzat ca a oferit unor denuntatori bani pentru a interveni pe langa judecatori ai Curtii de Apel Bacau in scopul pronuntarii unei sentinte favorabile in dosarul privind un litigiu comercial. Ulterior, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare a fostul edil bacauan.

Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacaului, din partea PSD, in perioada 1996-2004.
Comentarii
Adauga un comentariu