Actualitate

Dumitru Oprea a dus PDL Iasi de rapa. Rezultat dezastruos la europarlamentare

Publicat: 26 mai 2014
1

@ PDL Iasi a inregistrat un rezultat dezastruos la alegerile europarlamentare @ Scorul obtinut de filiala ieseana a democrat-liberalilor a fost cu mult sub media nationala, democrat-liberalii fiind de-a dreptul penibili @ In aceste conditii, ar trebui ca la varful filialei sa se produca o serie de schimbari

Organizatia judeteana a PDL Iasi a inregistrat unul din cele mai slabe rezultate la alegerile europarlamentare. Organizatia ieseana a obtinut un scor mult mai mic decat media nationala a partidului, situandu-se din acest punct de vedere printre cele mai slabe filiale.

PDL Iasi a obtinut doar 8,91 la suta la nivel judetului Iasi, adica 16.184 de voturi. Scorul inregistrat de PDL Iasi, cu mult sub media nationala care este de 13 la suta nu face decat sa arate ca liderul actual al democrat-liberalilor ieseni ar face mai bine sa-si dea demisia din functie. Senatorul Dumitru Oprea, cel care a preluat conducerea formatiunii politice, dupa ce a fost impus de liderii zonali ai PDL, a demonstrat ca nu are nici cea mai mica tangenta cu managementul organizatiei politice si ca cel mai intelept lucru ar fi acela sa plece din functie.

Cele aproape 9 procente luate de PDL Iasi arata ca Dumitru Oprea nu a fost cea mai inspirata alegere facuta de Vasile Blaga. Actualul lider de la Iasi nu s-a implicat aproape deloc in aceasta campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. Cu un scor extrem de jenant pe municipiu si cu zece procente adunate din judet, PDL Iasi s-a clasat cu mult sub PNL si foarte aproape de Partidul Miscarea Populara. Omul lui Gheorghe Flutur de la Iasi a facut ca filiala sa decada, in timp ce structura de la Suceava a obtinut peste 23 la suta din voturi. In acest fel, Flutur poate emite pretentii la nivel national, in vreme ce Iasul va fi nevoit sa i se supuna. De altfel, Flutur vrea sa-l impuna la Iasi pe Gabriel Grigore, un alt traseist politic, personaj care a fugit de la PDL la PMP si care s-a intors apoi la democrat-liberali. In formula Oprea presedinte, Grigore primvicepresedinte la organizatia PDL Iasi a avut numai de pierdut. Cu toate acestea, Vasile Blaga nu a miscat un deget pentru a lua masuri si devine tot mai clar ca si zilele sale in fruntea partidului sunt numarate.

Citeste si: Dumitru Oprea va fi schimbat din fruntea PDL Iasi! Flutur impune un nou presedinte
Comentarii
 • Oprea:
  1. Cel mai incompetent si hot rector
  2. Cel mai incompetent sef de partid, filiala Iasi
  3. Cel mai mare ahtiat om dupa functii, cat mai multe
  4. Cel mai retardat om care a trait in Iasi vreodata.
  Un om flamand dupa functii ( chiar si sef WC public daca se poate) bani, putere. In dorinta lui de a avea cat mai mult a reusit sa adune si multa multa prostie.
  Mergi acasa la pensie retard !!!

 • Un neica nimeni ajuns profesor universitar predand short-cut-urile din Wordperfect, apoi parlamentar european datorita eforturilor unor tineri naivi (care chiar l-au tratat ca pe un prof univ adevarat), un profitor ajuns rector pe baza fabricii de economisti fara cautare in veci, un zero…

 • Stimabilul domn Oprea, pe când era rector, spunea unui amic: „Studentul e o vacă de muls”, referindu-se firește la plătitorii de taxe !

Adauga un comentariu