Actualitate

Drumul Iasi – Vaslui, blocat! Probleme si pe drumul Iasi – Albita! – VIDEO

Publicat: 16 dec. 2012
1
Traficul de la si spre Iasi, de pe drumul national DN24A, in dreptul comunei Solesti, este complet blocat, din cauza nametilor de pe carosabil.
„S-au luat masuri de evacuare a oamenilor din vehiculele blocate in zapada, care au fost transportati la Primaria Solesti, unde vor fi cazati pana la deblocarea situatiei. Momentan, utilajele companiei de drumuri, si personal de la armata si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” Vaslui sunt dizlocate in zona si lucreaza pentru deblocarea situatiei. Actiunea de deszapezire este ingreunata de vantul care sufla cu putere si de faptul ca continua sa ninga”, a declarat ing. Gicu Maftei, directorul CNADR Vaslui, potrivit vrn.ro.
Si pe drumul national 28, Iasi – Albita sunt probleme, de la ora 11:00, fiind restrictionata circulatia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone.
Toate cursele de autobuze si microbuze spre Vaslui au fost anulate. Potrivit reprezentantilor aerogarilor iesene, spre Targu Neamt si Suceava se circula, dar cu intarziari de 10 – 20 de minute.
sursa video: vrn.ro Comentarii
Adauga un comentariu