Magazin

Drama nestiuta a unui fost arbitru. Parasit in spital, in pragul unei operatii la inima

Publicat: 25 ian. 2015
1

A descoperit ca are probleme cu inima acum doi ani. N-a avut insa destui bani si a amanat tratamentul. Fostul arbitru Ioan Danciu a fost internat de urgenta, la inceputul saptamanii, cu o raceala puternica si va fi nevoit sa suporte nu mai putin de trei bypassuri.

Cu voce stinsa si ragusita, printre sughituri de plans, fostul arbitru Ioan Danciu a vorbit despre drama prin care trece.

„Am aflat despre boala mea in 2013, cand am fost la Stuttgart, unde sotia mea a suferit o interventie pe cord. Ma sufocam frecvent si un medic de acolo mi-a spus ca o sa trebuiasca sa ma operez. N-am bagat in seama din mai multe motive, unul dintre ele fiind cel financiar, si uite in ce situatie sunt.

Acum doua zile am fost internat de urgenta aici, la Petrosani, din cauza unei raceli puternice. Am o tuse cardiaca extrem de dureroasa. Acum m-a mai lasat. Sunt pe tratament cu antibiotice foarte puternice si, dupa ce scap de raceala asta, sunt obligat sa ma operez. Trebuie sa fac trei bypassuri„, a spus fostul arbitru.
Adauga un comentariu