Magazin

Drama INCREDIBILA pentru CATALIN ZMARANDESCU

Publicat: 29 apr. 2014
1

Cristina, fosta sotie a lui Catalin Zmarandescu, ar putea ajunge dupa gratii dupa ce a fost trimisa in judecata, acuzatiile fiind foarte grave.

Citeste si: RUSINOS. Catalin Zmarandescu facut KO in Anglia – VIDEO

Fosta sotie a lui Catalin Zmarandescu este acuzata de inselaciune, iar ca parte civila in acest proces este o societate care se ocupa cu colectarea debitelor.  Cristina a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, impotriva acesteia fiind formulate mai multe capete de acuzare.

Inculpata a fost trimisa in judecata, in stare de libertate, pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata, trei infractiuni de uz de fals”, arata anchetatorii. Urmatorul termen in acest dosar va avea loc la jumatatea lunii viitoare, anunta Cancan.

Citeste si: Catalin Zmarandescu s-a hotarat!

Cristina si Catalin Zmarandescu au divortat in 2010. Magistratii au decis desfacerea casatoriei din culpa comuna, urmand ca mama sa se ocupe de cresterea copiilor, carora tatal le va plati lunar o pensie de intretinere de 4.000 de lei.
Adauga un comentariu