Eveniment-Social

Doua trasee RATP se unesc. Apare ruta Tatarasi – Metro

Publicat: 01 sept. 2016
1

Municipalitatea ieseana, impreuna cu reprezentantii Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi au decis sa faca o serie de schimbari in traficul cu mijloace de transport in comun.

Astfel, municipalitatea a decis sa conecteze doua trasee de transport urban intr-unul singur, pentru a eficientiza calatoria. Este vorba de traseul 18 (Tatarasi Sud – Ateneu – strada Eternitate – Podu de Fier – Targu Cucu – Piata Independentei – Pacurari cu retur spre Tatarasi: Pacurari – Piata Independentei – Targu Cucu – Podu de Fier – Bucsinescu – Tatarasi Sud) cu traseul 20 (Metro – Carrefour ERA – Pacurari – Piata Independentei – Targu Cucu).

Cele doua trasee sunt deservite in prezent de microbuze, insa sefii administratiei iesene vor aduce doar autobuze pe noua ruta ce va deservi iesenii din Tatarasi spre Metro. Noul traseu va fi operational de la inceperea anului scolar. „Trasele 18 si 20 se unesc. Am discutat cu colegii de la RATP si am decis sa le conectam si sa punem autobuze pe acest traseu cu o frecventa de 10 minute intre mijloace de transport. Un astfel de traseu ar putea dura cateva zeci de minute”, a spus primarul Mihai Chirica.
Comentarii
  • Tot ce se schimba se schimba doar de când încep elevii acum oare sunt prea putini oameni? Nu ar vrea oare cei din conducere sa utilizeze traseul 20 intre orele 13-16 si intre 16-17 dinspre metro când cu toate ca ar trebui doar oameni pe scaune nici măcar nu poti cobora din maxi decât dupa ce cobori jos jumătate de maxi dar dupa ei acum înainte de scoală nu meritam autobuze

  • frecventa de 10 minute intre mijloace de transport. AHAAHAHA CE GLUMA BUNA, sper ca se schimba sefia la ratp si nu s-a uitat de acest lucru, ca noi deja am luat masuri pt depunere de plangere si inceperea urmaririi penale a conducerii

  • Daca mijloacele de transport ar veni la intervale exacte de timp as renunta la masina o mare parte din timp. Trebuie sa modernizati, dezvoltati si sa aduceti la un nivel decent aceste mijloace de transport, incalzire iarna, a/c vara si astfel veti castiga calatori! Urasc sa stau in statie cate 15, 20 minute si nu cred ca sunt singurul. Mai cred ca ar trebui usor introdusa procedura de orpire in statii optionala, cu buton din interior. Dureaza educarea calatorului dar va economisi timp, combustibil, trafic… Mult succes!

Adauga un comentariu