Actualitate

Doua studente la UMF i-au furat telefonul mobil unui medic

Publicat: 14 nov. 2011
1

Doua studente de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi sunt anchetate de politie dupa ce i-au furat telefonul mobil unui medic rezident. Incidentul a avut loc astazi, la pranz, in Clinica a III-a Medicala din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” Iasi. Tinerele, ambele de 24 de ani, din Iasi, respectiv Targu Frumos, se aflau in spital la ora de practica. Un alt furt a avut loc vinerea trecuta. Atunci, dintr-un vestiar al clinicii s-au furat 500 de lei. In ambele cazuri, Politia a declansat o ancheta.
Comentarii
  • Deci avem dovada ca si romanii fura , nu doar Tiganii . Rusine voua , ditamai studente la umf , cu onoare cu prestigiu, cu educatie , ati furat in cel mai oridinar mod .

  • Rectific cuvantul „oridinar” , cu ordinar . Si adaug in completare ca romanii sunt cei mai mari infractori deoarece fura la nivel inalt milioane de euro , dovezile se alfa in presa scrisa si vorbita din Romania , deci nu ai ce spune , sau contrazice .

  • motanul incaltat care esti tu motan, ai grija ce spui ca ai sa ai nevoie de ingrijiri medicale si nici mama omida nu te vindeca atunci. p.s. faci credit la banca sa te trateze cineva pe tine… cu drag, un student

Adauga un comentariu