National

Doua profesoare s-au BATUT in CANCELARIE

Publicat: 21 oct. 2014
1
Cancelarie, transformata in ring de bataie. S-a intamplat la o scoala din judetul Vaslui, unde doua profesoare s-au certat crunt. Una dintre ele a cedat nervos si si-a palmuit rivala, de fata cu toti colegii. Bataia din cancelarie s-a mutat la politie, acolo unde profesoara agresata a depus plangere.
O profesoara in varsta de 34 de ani de la Scoala „Virgil Caraivan” din comuna Suletea, judetul Vaslui, s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a aplicat mai multe lovituri unei invatatoare, de 26 de ani, chiar in cancelaria unitatii de invatamant, potrivit vremeanoua.ro. Cea din urma, victima, este sotia primarului comunei Suletea, Ciprian Tamas.

Citeste si: L-a OMORAT in bataie din cauza unui „poke” pe Facebook

Scandalul a izbucnit de la o datorie pe care edilul ar fi avut-o catre sotul profesoarei. Iritata de atatea reprosuri, invatatoarea a stropit-o pe cealalta cu suc. In replica, profesoara i-a aplicat cu toata puterea o palma tinerei.
Totul s-a petrecut pe holul scolii, in prezenta elevului de serviciu. Scandalul s-a mutat apoi in cancelarie, iar in apararea invatatoarei a sarit si sora ei, cadru didactic la aceeasi institutie. Potrivit unor surse, desi a incercat sa le desparta, aceasta a incasat si ea mai multe palme.Adauga un comentariu