Sport

Doua perechi de dansatori ieseni vor reprezenta Romania la Mondiale si Europene

Publicat: 04 mart. 2015
1

Orasul Cluj Napoca a gazduit Campionatul national de dans sportiv, eveniment organizat de clubul de dans sportiv Crystal Top, sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv si a Ministerului Tineretului si Sportului. Municipiul Iasi a fost reprezentat la aceasta competitie de 6 cluburi de dans sportiv: Dance Energy Iasi, Olimpic Dance, danceplanet.ro, Imperial Dance, Nikons Iasi si Dance Studio Iasi.

Clubul Dance Energy Iasi, coordonat de antrenorii Andreea Manolache si Alexandru Necula, a fost reprezentat de 7 perechi de dansatori la 6 categorii diferite (juvenile 1, juvenile 2, junior 1, junior 2, youth si amatori), 5 dintre acestea reusind performanta de a se clasa intre primii 6, astfel calificandu-se in lotul national al Romaniei. De asemenea, 2 din cele 7 perechi ale clubului au castigat si dreptul de a reprezenta Romania la Campionatele Europene si Mondiale. Este vorba despre perechile Vlad Ene – Antonia Ioana Iosub (Junior 2, Campionatul Mondial – 19 decembrie 2015 Riga, Letonia) si Vlad Donosa – Otilia Gologan (Youth Latin, Campionatul European – 5 Aprilie 2015 Cambrils Spania/ Campionatul Mondial 10 octombrie 2015 Chisinau).

„Dupa 5 ani de la infiintare, club sportiv Dance Energy din Iasi primeste onoarea de a reprezenta Romania la campionatele Europene si cele Mondiale, prin intermediul perechilor sale la categoriile de varsta 14-15 ani, respectiv 16-18 ani. De asemenea, suntem extrem de mandri deoarece suntem unul dintre putinele cluburi din Romania care au membri ai lotului national incepand de la categoria 6-9 ani si pana la 16-18 ani. Ne asteapta un an greu, dar frumos: 3 campionate mondiale (junior 2, youth si Under 21) si un campionat European, o participare la German Open Championship, Stuttgart – august 2015, un campionat de clase, Cluj noiembrie 2015, si bineinteles Cupa Romaniei – Iasi, octombrie 2015”, a declarat Andreea Ramona Manolache, antrenor Dance Energy Iasi.
 
Rezultatele Finale ale clubului sunt urmatoarele:

Juvenile 1: Razvan Zaharia si Ana Maria Tarzianu
Campioni nationali sectiunea latino, locul 4 sectiunea Standard

Juvenile 2: Duminica Stelia Bogdan si Sara Dolniceanu
Vicecampioni Nationali sectiunea standard si locul 5 sectiunea Latino

Junior 1: Stefan Liviu Manasaru si Alexandra Motoc
locul 3 sectiunea Latino, Locul 4 sectiunea standard

Junior 2: Vlad Ene si Antonia Ioana Iosub – Vicecampioni Nationali sectiunea Latino

Youth: Vlad Donosa si Otilia Gologan – Vicecampioni Nationali sectiunea Latino

Amatori: Cujba Andrei si Raluca Ionita – locul 11 sectiunea Standard
Comentarii
Adauga un comentariu