National

Doua kilograme de canabis, ridicate de DIICOT. Liderul gruparii era un detinut

Publicat: 18 sept. 2013
1

Doua kilograme de canabis aduse din Grecia de o grupare coordonata de un detinut si destinate comercializarii catre consumatori din Bucuresti au fost ridicate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), potrivit Mediafax.

„Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala, impreuna ofiteri de politie judiciara din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din patru inculpati, specializat in savarsirea infractiunii de trafic international de droguri de risc”, se arata intr-un comunicat al DIICOT remis Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, membrii retelei, coordonati de o persoana incarcerata in penitenciar, au organizat transportul si introducerea in Romania a doua kilograme de canabis.

„Drogurile de risc, ridicate de catre procurorii DIICOT urmare a depistarii in flagrant delict a membrilor gruparii, proveneau din Grecia, si erau destinate comercializarii catre consumatorii din municipiul Bucuresti, avand o valoare de piata de circa 30.000 de euro”, se mai arata in comunicatul de presa.

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a membrilor retelei.
Adauga un comentariu