Sport

Doua echipe din Iasi, in Liga Campionilor la minifotbal

Publicat: 21 sept. 2016
1

Cea mai asteptata competitie intercluburi din Europa, EMF Champions League 2016 isi deschide portile in data de 23 septembrie si va alinia la start 68 de echipe de minifotbal din intreaga Europa. Romania va fi reprezentata de 8 echipe: Juventus Sibiu, Old Boys Bucuresti, Imperium EBS Iasi, FC Boromir Ramnicu Valcea, Tanzmannshaft Bucuresti, Autodriver Premiersoft Iasi, MAV – Continental Timisoara si Golden Boys Bacau.

La aceasta importanta comeptitie, nu numai cele opt echipe vor reprezenta Romania dar si cei 9 arbitri, propusi de resortul de specialitate din cadrul Federatiei: Ciule Gheorghe si Chis Ciure Nicolae – Zalau, Mirea Daniel si Dumitru Daniel – Bucuresti, Balaj Gheorghe Vasile si Enasescu Adrian – Resita, Fliter Cristi Daniel – Buzau, Groza Corneliu – Iasi si pentru prima oara in istoria minifotbalului European a fost acceptata si o femei arbitru, prin doamna Glavan Roxana din Ramnicu Valcea.

Federatia de Minifotbal din Romania va fi reprezentata la Maribor de Dan Cojocaru, directorul tehnic al echipei nationale.
Presedintele Diviziei Galactice de Bahlui Iasi, Paul Costas, cel care detine si functia de prim-vicepresedinte al Federatiei, a urat succes tuturor echipelor romanesti la aceasta prima editie a Ligii Campionilor.

“Urez mult succes tuturor celor opt echipe romanesti participante la Liga Campionilor si in special celor doua din Iasi, campioana Premiersoft Auto Driver si vicecampioana Imperium EBS. Sper ca ambele echipe iesene sa ne reprezinte orasul si tara cu cinste la aceasta competitie de top a Europei. De asemenea, mult succes si arbitrilor romani prezenti in Slovenia, intre care se regaseste si ieseanul Cornel Groza”, a declarat Paul Costas.
Adauga un comentariu