National

Doua clanuri de rromi s-au RAZBOIT

Publicat: 22 sept. 2014
1
Atac mafiot la Barlad! Doua grupuri de localnici de etnie rroma au incins o lupta, in miezul zilei. Trei persoane au ajuns cu taieturi la spital.
Doua clanuri de rromi au pus pe jar politistii din Barlad, dupa ce s-ar fi batut cu sabii si cutite. „Cu pistolul a tras. Avem un cumnat impuscat. Copiii erau pe-afara, puteau sa ne impuste copiii! Avem doi batrani, sunt in spital, erau sa faca infarct”, povesteste un martor.
Lupta intre cele doua grupuri de cetateni rromi ar fi pornit din cauza unor conflicte mai vechi.

Citeste si:Tiganii fac in continuare ravagii in vistieria statului. Evaziune fiscala uriasa

 De aceasta data, cativa barbati ar fi venit cu o dubita la rivali si, inarmati cu arme albe, ar fi intrat peste ei in curte. Nu s-au uitat ca in jurul lor se aflau femei si copii.
In urma altercatiei , trei barbati au ajuns la spital, insa, unul dintre ei a refuzat ingrijirile medicilor. „Politistii de investigatii criminale efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii a patru infractiuni, vorbim de loviri si alte violente, violare de domiciliu, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice”, a afirmat purtatorul de cuant al IPJ Vaslui.
Politia a deschis deja mai multe dosare penale, iar din primele cercetari rezulta ca, in conflict nu s-a folosit nicio arma de foc.Adauga un comentariu