Eveniment-Social

Dosarul Poli, folosit de liberali in negocierile din CL

Publicat: 28 feb. 2014
1

Solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, ce vizeaza dosarul sponsorizarilor ilegale de la echipa de fotbal Poli Iasi, a ramas fara raspuns. Desi procurorii le-au cerut oficialilor municipalitatii, inca de la jumatatea lunii ianuarie, sa transmita un raspuns vizavi de modul in care s-a incercat recuperarea a 3 milioane de lei, alocati echipei de fotbal in mandatul 2004 – 2008, acest raspuns nu a fost trimis nici dupa o luna si jumatate.

Pusa pe ordinea de zi a sedintei de plen de ieri a Consiliului Local, eventuala constituire a municipalitatii drept parte civila, in procesul recuperarii sumei mentionate anterior, a fost amanata la solicitarea liberalilor ieseni. Practic, consilierii au participat deja la trei sedinte de plen in care ar fi avut posibilitatea sa ia o decizie, doua in ianuarie si una in februarie. In conditiile in care soarta USL-ului la Iasi ramane o necunoscuta, primarul invocand necesitatea unei intalniri cu liberalul Cristian Adomnitei, oamenii acestuia par sa foloseasca dosarul Poli Iasi ca pe o parghie in negocierile din Consiliul Local.

„As propune liderilor de grup sa ne intalnim intr-o comisie juridica, pentru ca discutam problema asta fiindca din fostul consiliu am mai ramas doar trei consilieri care am participat la acea sedinta si ceilalti colegi nu stiu despre ce e vorba”, a opinat liberalul Anghel Ficu, solicitand amanarea discutarii Dosarului Poli pentru sedinta de plen din martie.
Adauga un comentariu