Local

Dosarul judecatoarei Georgeta Buliga va fi judecat la Bacau

Publicat: 22 dec. 2010
1

Inalta Curte de Casatie si Justitie a descis, astazi, stramutarea dosarului judecatoarei Georgeta Buliga de la Curtea de Apel Iasi la Curtea de Apel Bacau pentru a nu exista un conflict de interese. Magistratul de la Curtea de Apel Iasi a fost arestat dupa ce a primit o mita de 3.000 de euro intr-un buchet de flori.

Buliga a fost arestata pentru infractiunile de luare de mita si trafic de influenta. In perioada februarie – martie 2010, Georgeta Buliga a pretins si primit de la invinuitul Popescu Liviu suma de 4.000 de euro, sustinand ca banii sunt pentru doua judecatoare din cadrul Curtii de Apel Iasi si a pretins o alta suma pentru sine al carei cuantum nu l-a precizat. Buliga si celelalte doua judecatoare faceau parte din completul investit cu solutionarea unui dosar civil referitor la partajarea pe cale judiciara a bunurilor apartinand invinuitului Popescu Liviu si fostei sale sotii, dosarul fiind in stadiul de recurs. Sumele respective au fost pretinse pentru ca Popescu sa obtina o solutie favorabila in procesul de partaj ce viza, in principal, un apartament in municipiul Iasi, un teren in judetul Iasi si doua autoturisme.
Comentarii
  • E clar – daca au stramutat procesul… se vor face misculatii in dosar ! In fine… macar am scapat de babaciunea asta corupta ! Urmeaza avocatul Valeanu si stimabila sotie a acestui ***** parvenit – d-na judecator Valeanu ! Si uite asa… Dublea va fi iarasi pinul principal la Curtea de Apel Iasi !

  • E clar – daca au stramutat procesul… se vor face misculatii in dosar ! In fine… macar am scapat de babaciunea asta corupta ! Urmeaza avocatul Valeanu si stimabila sotie a acestui t.i.g.a.n parvenit – d-na judecator Valeanu ! Si uite asa… Dublea va fi iarasi PIONUL principal la Curtea de Apel Iasi !

  • Dragi jurnalisti de la BZI , mai consultati putin Codul Penal si Codul de Procedura Penala inainte sa redactati astfel de articole….Prima instanta care judeca orice fapta savarsita de orice judecator de la oricare Curte de Apel din tara , tine de competenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie….ce treaba are Curtea de Apel Bacau in toata povestea? :)) vai de capu’ vostru , NU AVETI NOTIUNI DE DREPT ELEMENTARE :)))

  • In cazul in care gaseste cererea intemeiata, Inalta Curte de Casatie si Justitie dispune stramutarea judecarii cauzei la una dintre instantele din circumscriptia aceleiasi curti de apel sau din circumscriptia unei curti de apel invecinate acesteia. Stramutarea judecarii cauzei de la o curte de apel se face la una dintre curtile de apel dintr-o circumscriptie invecinata.

Adauga un comentariu