Eveniment-Social

Dosar penal pentru ca a gasit un telefon mobil si nu a anuntat politia

Publicat: 28 ian. 2013
1

Exces de zel! Politistii ieseni au deschis dosar penal pe numele unei studente de 20 ani, pentru ca aceasta a gasit intr-o sala a facultatii un telefon mobil si nu a anuntat politia. Telefonul, in valoare de aproape 300 de lei, a fost gasit la domiciliul studentei si predat tinerei care a uitat mobilul. „Politistii au fost sesizati de Daniela Z., de 21 ani, din municipiul Iasi, despre faptul ca a uitat telefonul mobil într-o sala de curs a facultatii unde studiaza, iar când s-a întors dupa aproximativ 30 minute sa-l recupereze, nu l-a mai gasit. În urma investigatiilor efectuate de catre politisti, a fost identificat suspectul care si-a însusit bunul gasit:  Roxana M., de 20 ani, din municipiul Botosani”, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei Iasi. Pe numele tinerei continua cercetarile, iar dosarul penal urmeaza sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.
Comentarii
 • Exces de zel??!!! Se numeste insusirea bunului gasit si reprezinta infractiune.Cine gaseste un bun, telefon mobil spre exemplu, daca in termen de 10 zile nu il preda pagubasului sau politiei, risca dosar penal daca este identificat de politie. Nu mai vorbiti prostii.

  Ia sa fiti voi in situatia de a pierde un telefon mobil scump? Ce ati face? L-ati premia pe cel care l-a gasit si nu il returneaza… ca intradevar daca gasesti ceva si il dai inapoi ti se spunse ca este fraier. Succesuri multe in Romanica

 • Auzi mimi nu fi ridicola! te-ai sculat si tu din aburi si ai nimerit tastatura.
  Hai pfffmm ca sunteti ridicoli ipocritilor.

  Nu conteaza ca l-a gasit, e drept ca asa prevede legea dar de ce nu fac acelasi exces de zel cu adevaratii hoti?
  Daca priviti cu atentie ei aplica aceeasi tactica precum talharii. Adica, ataca exact persoanele vulnerabile. A se citi: „prind posesorii care gasesc si nu anunta poilitia”.
  Cati dintre cei care au gasit ceva au procedat corect conform legii?
  Daca ar face asa cu toi borfasii, hotii de buzunare ar fi chestie…dar se dau mari cand chipurile pica o fiinta slaba, neputincioasa. De ce nu fac exces de zel cu adevaratii hoti?

Adauga un comentariu