National

Dorin Cocos a fost adus la DNA. Va fi audiat in dosarul Microsoft

Publicat: 27 oct. 2014
1

Omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus azi de poltisti la DNA, cu o masina, in baza unui mandat de aducere, pentru a fi audiat in dosarul licentelor Microsoft.

Omul de afaceri a fost dat jos din masina politiei, fiind escortat de doi ofiteri DNA. Barbatul a fost ridicat cu un mandat de aducere, urmand sa fie audiat pentru mai multe ore. In urma cu o saptamana s-au facut perchezitii la domiciliul acestuia in timp ce afaceristul se afla in strainatate. Cu toate acestea, el s-a intors zilele trecute din Dubai, ca apoi sa fie adus la DNA.

Citeste si:Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, acuzat in dosarul Microsoft-EADS: Nu am fugit din tara, am plecat intr-o calatorie

 Conform procurorilor, Cocos era un personaj de legatura intre premieri si diferiti oamenii de afaceri. Firmele mari reuseau in acest mod sa obtina contractele paguboase pentru stat. In dosar apar informatii ca Dorin Cocos si Gheorghe Stefan au primit mita in valoare de 8-9 milioane de euro. Din locuinta lui Dorin Cocos s-au ridicat numeroase documente, dar si calculatoare.
Sursa: romaniatv.net Adauga un comentariu