International

Donald Trump, declaratii inedite despre Vladimir Putin si Kim Jong-un

Publicat: 19 mai 2016
1

Pe masura de se apropie de nominalizarea formala la candidatura pentru Casa Alba, republicanul Donald Trump mai indulceste tonul. Acum, regreta limbajul folosit in campanie si schimba declaratiile in ceea ce il priveste pe Vladimir Putin si Kim Jong-un.

„Am regrete, absolut. Nu vreau sa discut care ar fi regretele, dar as fi putut face unele lucruri diferit, poate as fi folosit un limbaj diferit in unele situatii, dar pana la urma sunt multumit de rezultat. Cred ca daca nu ma comportam asa cum am facut-o, nu cred ca as fi avut succes. Daca nu merg pana la capat si daca nu castig, voi considera ca totul a fost o pierdere de timp, energie si bani”, sustine Trump, conform CNN.

In mod cu totul neasteptat, interviul a fost acordat celebrei prezentatoare Megyn Kelly, de la Fox News, pe care Donald Trump a jignit-o de nenumarate ori in timpul campaniei. Cu toate acestea, discutia s-a desfasurat intr-o atmosfera amicala.

Donald Trump si-a schimbat atitudinea si in privinta presedintelui comunist al Coreei de Nord si a premierului britanic David Cameron.

Megyn Kelly: Ati spus ca ati sta de vorba cu Kim.

Donald Trump: Da, as vorbi cu el. Nu am nicio problema sa stau de vorba cu el (Kim Jong-un, n.red.).

Donald Trump, candidat republican: El (David Cameron, n.red.) are o multime de probleme si cred ca ceea ce a spus a fost nepotrivit. Nicio problema. Sunt sigur ca voi avea o relatie buna cu el.

Donald Trump si-a schimbat parerea si despre presedintele rus Vladimir Putin pentru care isi declara recent admiratia si pe care l-a criticat acum pentru anexarea Crimeei.

In acest moment, nominalizarea omului de afaceri drept candidatul republicanilor pentru Casa Alba este mai mult o formalitate.
Adauga un comentariu