Magazin

DOLIU URIAS! Mama actorului Tom Hanks a murit la 84 de ani – FOTO

Publicat: 14 iul. 2016
1

Mama actorului Tom Hanks a murit la varsta de 84 de ani. Parintii actorului erau divortati din 1960, iar in 1992 a murit si tatal lui. Anuntul a fost facut chiar de celebrul actor, castigator al unui premiu Oscar, pe contul lui de Instagram. Actorul a postat o poza cu el si mama lui, alaturi de mesajul: «Frumusetea aceasta? E mama mea. Ea a facut diferenta in multe vieti. Multe vieti. Azi, ne luam ramas-bun de la ea. Sa treci in siguranta, mama! Hanx».

Cateva ore mai tarziu, actorul din «Saving Mr. Banks», a postat o alta fotografie cu Teatrul din Red Bluff, California, amintind momentele fericite petrecute alaturi de Janet Marylyn Frager. Cei doi obisnuiau sa vada filme acolo, atunci cand Tom era mai mic. Sotia lui Tom, Rita Wilson, a postat si ea pe retelele sociale o poza in care apare actorul impreuna cu mama sa, alaturi de mesajul: «Aceasta doamna minunata l-a adus pe lume pe sotul meu, dar si pe alti trei copii. Multumesc ca mi-ai adus iubirea mea in viata asta. Acum se odihneste in pace», a scris Rita.

Copilaria actorului a fost una foarte grea. La doar cinci ani, parintii sai au divortat, familia fiind despartita. Tom, alaturi de doi frati au fost incredintati tatalui, in timp ce un frate mai mic a plecat cu mama. Ambii parinti ai lui Hanks s-au recasatorit, tatal de doua ori, iar mama de inca trei. Mamele vitrege ale lui Tom Hanks aveau, impreuna, nu mai putin de 11 copii, asa ca perioada copilariei a fost una foarte confuza pentru actor.
Adauga un comentariu