National

Doi politisti au amenintat cu moartea o judecatoare de la Curtea Constitutionala

Publicat: 27 iul. 2012
1

Doi politisti si un detinut sunt cercetati pentru amenintarile cu moartea la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, informeaza Ministerul Public. Un condamnat la 19 ani de inchisoare, pentru omor deosebit de grav, i-a transmis amenintari cu moartea judecatoarei Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Condamnatul va fi audiat, vineri, de procurorii Parchetului instantei supreme, dupa ce se va incheia perchezitia la locul de detinere, respectiv la Penitenciarul Giurgiu.

Amenintarile din 10 iulie proferate de detinut la adresa judecatoarei sunt extrem de agresive, au precizat sursele citate.
Tot vineri, procurorii ii va audia pe doi politisti – unul din Olt si altul din Bucuresti – in dosarul privind amenintarile la adresa judecatoarei, intrucat ei au accesat baza de date a politiei in 6, respectiv 7 iulie, fiind interesati de adresa de domiciliul a Aspaziei Cojocaru.

Politistii sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in timp ce condamnatul e acuzat de ultraj.
Cei doi politisti si detinutul sunt cercetati pentru amenintarile cu moartea la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, informeaza Ministerul Public. Astfel, din probele administrate in cauza a rezultat ca unul din cele doua acte de amenintare a avut loc in noaptea de 5 spre 6 iulie 2012, intre doua intervale orare, 22.00-23.00, respectiv 3.00-4.00 dimineata, iar un al doilea act de amenintare s-a produs, printr-un mesaj transmis doamnei judecatoare Aspazia Cojocaru, la data de 10 iulie 2012.
Adauga un comentariu