Actualitate

Doi politicieni s-au aflat in mijlocul oamenilor. Tur de forta pentru alesii Iasului – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 aug. 2015

@ Zi de sarbatoare in doua comunitati locale importante din judetul Iasi @ In mijlocul cetatenilor s-au aflat si doi politicieni din judetul Iasi @ Deputatul PSD Sorin Iacoban si consilierul judetean Vasile Citea au stat cateva ore printre ieseni pentru a fi alaturi de acestia in zi de sarbatoare, dar si pentru a discuta cu oamenii despre problemele cu care se confrunta

Sfarsitul saptamanii trecute a adus doua manifestari importante pentru comunitatile locale din judetul Iasi. Fie ca a fost vorba de sfintirea unui lacas de cult sau de sarbatoarea unei comune, zeci de oameni au tinut sa fie prezenti si sa-si arate recunostinta pentru comunitatile din care fac parte. Ieri, in comuna ieseana Horlesti a avut loc un eveniment important pentru comunitatea catolica locala, sfintirea unui lacas de cult cu hramul „Trupul si Sangele lui Hristos„. Biserica are 50 metri lungime, 20 metri latime si 22 metri înaltime, urmand a deservi o comunitate de peste 400 de familii. La slujba de sfintire a edificiului au participat oficialitati locale si judetene, reprezentanti ai Diecezei de Iasi a Bisericii Romano-Catolice, precum si politicieni ieseni. Printre acestia s-au facut remarcati deputatul Sorin Iacoban si consilierul judetean Vasile Citea, membrii PSD. Cei doi s-au aflat in mijlocul locuitorilor pentru a le asculta pasurile. Alesii Iasului au asistat la slujba de sfintire dupa care au stat de vorba si cu locuitorii comunei.

„La Horlesti a fost sfintita o biserica catolica pentru comunitatea din zona, una foarte importanta la nivelul judetului Iasi. Am fost prezenti alaturi de reprezentantii Bisericii Catolice, de membrii comunitatii locale, de oameni din administratia ieseana. Biserica este una foarte frumoasa, a fost ridicata cu mari eforturi dupa mult timp, insa astazi este una din cele mai importante din Iasi. Am tinut sa fim alaturi de cetatenii din zona, sa le ascultam pasurile. A fost o bucurie foarte mare pentru oamenii din sat, dar si pentru catolicii din zona, foarte multi de altfel. A fost o actiune spirituala care a marcat viata unei comunitati”, a mentionat Vasile Citea, consilier judetean PSD. Ulterior, cei doi au ajuns si in localitatea Movileni, unde au avut loc serbarile dedicate zilei comunei. Si in aceasta zona, Sorin Iacoban si Vasile Citea au discutat cu cetatenii, zona Movileni fiind foarte apropiata de Iasi.

„Sunt multe probleme cu care se confrunta oamenii, aspecte pe care incercam sa le preluam si sa le rezolvam cu putinta. Sunt aceleasi nevoi, reparatia drumurilor, alimentare cu apa, canalizare, dar si nu numai. La Movileni este o sarbatoare traditionala facuta de oameni gospodari. Am venit alaturi de un alai de oficialitati judetene care onoreaza cu prezenta aceasta manifestare”, a adaugat Vasile Citea. In perioada urmatoare, cei doi social democrati vor merge si in alte zone din judet pentru a discuta cu cetatenii. „Am fost in aceste zone pentru a fi alaturi de cetatenii care ne-au acordat increderea lor. Sunt oameni care si-au pus speranta in noi pentru a beneficia de o infrastructura pe masura, de proiecte noi pentru comunitatea locala si nu numai. Toate aceste detalii le putem face impreuna si de aceea am dorit sa fim astazi (ieri – n.r.) aici”, a precizat deputatul Sorin Iacoban.
Comentarii
  • sa-i vezi pe acesti doi minunati cum merg la buchet pe la tot felul de evenimente si se fotografiaza unul pe altul pentru a se promova . rusine sa le fie . ieseni poate a venit timpul sa-i trimitem la munca . rusineeeee

  • Asteptam raspunsul tau aici,acum, cu privire la drepturile salariale restante ale profesorilor. Legea trebuia sa treaca de Camera pe 30 iunie! Ce ati facut?
    Dupa raspunsul tau mai vedem ce facem! Daca te mai sustinem!

  • cum e posibil ca acesti idioti care nu stiu nici sa se exprime ,sa gandeasca sa fie consilieri locali ..sau ce dku or mai fi?

Adauga un comentariu