Local

Doi ieseni s-au luat la harta cu politistii de frontiera

Publicat: 05 mai 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:219064;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Doi tineri s-au ales cu dosare penale dupa ce au condus un autovehicul neinmatriculat si i-au injurat pe politistii de frontiera, care efectuau un control. Marti, o patrula din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora a observat, cu ajutorul sistemului optic de recunoastere, o masina a carei prezenta in zona de frontiera parea suspecta. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul aceluiasi sector si a oprit pentru control, pe comunicatia Tutora – Tomesti, autovehiculul in cauza. In momentul legitimarii celor doi ocupanti ai acestuia, pasagerul a adresat injurii oamenilor legii. In urma verificarilor efectuate, acestia au stabilit ca cei doi sunt cetateni romani, ambii in varsta de 22 ani, domiciliati in judetul Iasi, iar numarul de inmatriculare provizoriu al autovehiculului figura ca fiind expirat din luna februarie. „Politistii de frontiera au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si sfidarea organelor judiciare”, a declarat inspector principal Denis Mihaela Lazar, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.
Comentarii
  • felicitari polititstilor de frontiera de la tutora! sunt oameni care isi fac cu adevarat meseria iar localnicii din zona se bazeaza pe ei. in baza celor de la politia locala ar fi vai si amar de ei. au aparatura sofisticata cu care vad tot ce se petrece in timpul noptii. faptul ca o au nu e suficient dar stiu sa o si foloseasca si se vede ca nu dorm in post. bravo baieti! ne bazam pe voi! si ganditi-va ca stau nopti intregi de veghe in conditiile in care primul om in stat le-a lluat si lor 25%.

  • bravo domnilor politisti de frontiera de la sectorul TUTORA sunteti cu adevarat de apreciat datorita faptului ca va faceti cu mare drag datoria,de cand locuiesc in zona nu mi sa furat nici un capat de ata in baza celor de la posturi murim cu zile ar trebui desfiintati cei de la comune si avand in vedere ce munca grea duceti prin ger ,ploaie ,frig ,caldura meritati macar respect daca nu bani stiu ca vi sa taiat saariile si ca va este greu dar noi oamenii de rand in voi ne bazam .TINETIO TOT ASA TRAIASCA FRONTIERA

Adauga un comentariu