Local

Doi fugari, trimisi dupa gratii de politisti

Publicat: 06 aug. 2015
1

In data de 5 august a anului curent, politistii ieseni au reusit sa depisteze doua persoane care erau date in urmarire pentru comiterea unor infractiuni si care trebuiau sa execute ani grei de inchisoare pentru faptele grave pe care le-au comis. Actiunea a fost organizata de politistii din cadrul Biroului Urmariri, in colaborare cu cei din cadrul Sectiei numarul 2 de Politie Rurala Ciurea. Demersurile pe care autoritatile le-au facut vizau depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii, politistii reusind sa efectueze 4 descinderi de domiciliu, sa legitimeze 9 persoane si sa depisteze doi barbati care erau dati in urmarire. Unul dintre ghinionistii gasiti de autoritati este condamnatul B.M., in varsta de 39 de ani, din comuna Cozmesti, care are de executat o pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru comiterea unor fapte de trafic de persoane si initierea sau constituirea unui grup infractional organizat. A doua victima a actiunii a fost M.C., in varsta de 41 de ani, care are de executat tot 6 ani de inchisoare. Faptele de care acesta este acuzat sunt similare cu cele comise de B.M., acesta fiind acuzat tot de trafic de persoane, de initierea sau constituirea unui grup infractional organizat si se mai adauga si traficul de minori. Acesta a fost retinut de politisti in baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de Tribunalul Iasi in data de 3 august 2015. Cele doua persoane retinute au fost duse la Penitenciarul Iasi, iar formele de urmarire au fost revocate.
Comentarii
  • Numai minciuni, retardatule care esti NICOLAE MANOLIU cum iti permiti sa calomniezi oameni fara sa fie adevarat.o sa va dea lumea in judecata pt stirile de rahat pe care le scrii.Scriti numai stiri eronate de 12 ani in urma mai bine ati scrie de criminalul din copou de violatori nu minciuni si nu va mai folositi de alte poze pt articolele voastre.maine merg la politie si depun plangere impotriva voastra cu dovezi e valabil si pt tine dl Cristian Hitruc.

  • Numai prostii redactării si scoate-i la presa inaptilor…. Mai bine va informați corect si dupa scrieti ca o sa va dărâme cineva sediul redacției de rahat care o aveți !!! Cel mai prost ziar din Moldova ; jurnaliști de doi bani flamanzi care nu sunteți in stare sa redactati o știre așa cum trebuie ….,, sugeti **** ” ca meritați !!!:)))

Adauga un comentariu