Actualitate

Doi dintre ranitii din explozie sunt la terapie intensiva. Un alt barbat este la Neurochirurgie

Publicat: 02 aug. 2016
1

La Spitalul Sf. Spiridon din Iasi au ramas internati doi dintre ranitii din blocul unde, luni seara, a avut loc o exlozie puternica care a distrus apartamentele locatarilor si a ucis doua persoane, sot si sotie. Un batran in varsta de 81 ani si sotia acestuia sunt internati la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva. Ambii au suferit un traumatism cranio-cerebral, plagi, contuzii, hematoame, inclusiv la nivelul fetei. Batranul are si o contuzie pulmonara si o contuzie de splina, iar sotia, tot de 81 ani, are si o contuzie toraco-abdominala. Batrana a avut nevoie si de transfuzie de sange.

„Starea de sanatate a celor doi pacienti este stabila, sunt constienti, dar necesita ingrijiri medicale la terapie intensiva. Avand in vedere traumatismele, varsta si bolile cronice, exista riscul aparitiei unor complicatii. Ambii sunt in stare de soc emotional. Al treilea pacient, un barbat in varsta de 63 ani, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie, deoarece avea un traumatism cranio-cerebral si necesita consult si tratament de specialitate. Pacientul este cooperant, constient. Niciunul dintre cei trei pacienti nu necesita interventie chirurgicala. Au mai fost internati doi pacienti, in cursul noptii (luni spre marti- n.r.) cu intoxicatie cu fum, forma usoara. Este vorba de doua persoane de 85 si 90 de ani. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, pacientii au fost externati. Nu necesitau spitalizare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon.
Comentarii
  • MESERIASII LUI PESTE SI BAIETII DESTEPTI ADICA ESCROCII DIN BIROURILE EON AU LASAT INSTALATIILE DE GAZ DIN IASI DE CIRCA 10-15 ANI IN PARAGINA ,NU AU MAI FACUT SI NU AU MAI INVESTIT NIMIC IN INSTALATIILE DIN ORAS ,TOATE SUNT VARZA,RUGINITE SI SCAPA PE LA ORCE INFILETARE ,PESTE TOT PE LA POSTURI DE REGLARE ,IN CASE ,BLOCURI PESTE TOT ,NU MAI SPUI CA PE ESCROCII DE LA GAZ NU II INTERESEAZA DECAT VENITURILE LOR ,FRAUDELE CARE LE MAI COMPLETEAZA VENITUL ,CONTURILE DE MII DE EURO,VACANTE DESE SI IN STRAINATATE ,PETRECERI CU MINORE,VILE SI MASINI SCUMPE ETC ,EON GAZ A DEVENIT UN ADEVARAT BABILON UNDE TOTI FAC CE VOR SI NU II INTREABA NIMENI NIMIC.

Adauga un comentariu