Viata de cuplu

Divorţ cu cântec! Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc şi-au spus Adio!

Publicat: 12 oct. 2019
Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc pun capăt unui mariaj de zece ani
Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc pun capăt unui mariaj de zece ani

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc pun capăt unui mariaj de zece ani, asta după ce în ultimii ani fiecare a încercat să îşi contruiască o altă viaţă.

Aceasta nu este însă singura ruptură care intervine în cuplul Ţiriac- Lazariuc.

Cei doi şi-au spus „Adio!” şi cu câţiva ani în urmă, când nu erau căsătoriţi, iar atunci Ion a ales să ajungă în faţa ofiţerului stării civile cu Maria Marinescu.

Mariajul nu a durat însă decât trei luni, pentru că şarmantul brunet a revenit în braţele Ilenei.

Cei doi şi-au unit destinele în 2009 şi au devenit apoi părinţii a doi copii, Alexandru şi Nicholas Noah.

„Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal.

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc pun capăt unui mariaj de zece ani

Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele şi grijile noastre.

Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă” , mărturisea Ileana, într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

Povestea lor părea una fâră sfârşit. Până azi. ”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an.

Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze.

Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România.

De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu.

Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana şi Ion au confirmat despărţirea. „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani.

Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi.

Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au scris Ţiriac Jr. şi Ileana Lazariuc pe un cont de socializare.
Comentarii
 • Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația și apoi i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză a mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor.
  ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIAȚA DE E-MAIL: [email protected]
  El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta
  1 IUBIREA VORBII
  2 WIN EX BACK
  3 FRUIT DE FEMEIE
  4 SPORT DE PROMOVARE
  5 VOSTRA DE PROTECȚIE
  6 SPORT DE AFACERI
  7 VREA BUNA JOB
  8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.

Adauga un comentariu