Eveniment-Social

Disponibilizatii de la CET Iasi si-ar putea primii salariile compensatorii din toamna

Publicat: 13 iul. 2012
1
Fostii salariati ai CET Iasi si-ar putea incasa sumele restante din toamna acestui an. In urma intalnirii avute cu ministrul delegat pentru Dialogul Social, Liviu Marian Pop, fostii salariati ai CET Iasi au primit asigurari ca la nivel guvernamental se cauta solutii pentru asigurarea platii sumelor compensatorii. Oamenii mai au de incasat circa 7 milioane lei.
„Am incercat sa gasim solutiile pentru a se debloca situatia de la CET Iasi. Vom face liste pentru a vedea ce bani mai are de luat fiecare, liste care vor fi inaintete Primariei si Guvernului. Din ce am inteles, plata ar urma sa se faca treptat din octombrie anul acesta, in transee pana in 2013”, a spus Virgil Iordache, unul dintre fostii angajati ai CET Iasi.
Si reprezentantii Primariei s-au aratat multumiti de discutii. „Cautam in continuare solutii. Asa cum am promis, am incercat sa gasim variante si credem ca din toamna vor fi acordate salariile compensatorii”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica. Comentarii
  • Record absolut: a fost prins un piranha de 5* kg !
    Liste cu voi sunt peste tot. Ce liste va mai trebuie? Ce e “am inteles” ca plati vor fi pana 2**3. Cum va esaloneaza ? Poate se completeaza cu cei ce vor mai fi disponibilizati!

  • aha apucativa de strins frunze pentru sarmale gistelor ca asa v-a aburit si ponta inainte de locale si porcul de nichita aavut somn linistit Ar trebui sa protestati si in ziua de referendum nu sa dormiti pe voi

Adauga un comentariu