Actualitate

Disperare in PSD Iasi. Sedinta la Manastirea Hadambu

Publicat: 16 iul. 2015
1

Din cauza disperarii determinata de frica de a pierde puterea locala, vechea conducere a PSD Iasi, in frunte cu Victorel Lupu si Gheorghe Nichita, au convoncat pentru ziua de maine, la ora 14:00, in salile de festivitati de la Manastirea Hadambu, o sedinta a organizatiei judetene, la care au fost invitati toti primarii din cadrul formatiunii politice. Intalnirea are scopul de a-i convinge pe primari sa-l sustina in continuare pe Gheorghe Nichita, care pierde teren pe masura ce anchetele penale deschise de DNA impotriva sa avanseaza. Deja o mare parte din primarii PSD au anuntat ca nu se duc la intalnire.

Vezi si Cutremur in politica ieseana. Primarii vor sa-l dea jos pe Nichita 
Comentarii
  • Lasatii si nu le mai purtati de grija ca doar Noi i-am votat si se vor gasi destui care sa ii mentina in POOL POSITION ca mai sunt suficiente de talharit……comuna Iasi din viitorul judet Nord – Est , provinci Romania din Mrea Uniune Europeana este prospera, autosatrada ii neincapatoare, Spitalul regional de urgenta va tamaduiete gratis si economia duduie supt conducerea de partid

  • Daca bine stiti EX primarul ,inainte de DNA,organiza numai manifestari cu popi,nu la ajutat DUMNEZEU?sau sunt falsi?nu cred asa ceva!BANI IN CASA DOMNULUI,nu cred asa ceva!VILE ,MASINI DE LUX AU POPII,nu cred asa ceva!DOAMNE AJUTA?

  • Toți primarii din județ vor fi prezenți la întâlnire si il vor susține pe Ghe Nichita . Personal am convocat primarii din colegiul Raducaneni de care răspund. Nu sunt probleme,lumea e alături de PSD si Nichita garanția finalizării proiectelor tării.

Adauga un comentariu