Actualitate

Disperare in PSD Iasi. Nichita a cersit mila primarilor ca sa nu fie executat

Publicat: 24 iul. 2015
1

@ Primarul Gheorghe Nichita pierde din ce in ce mai mult teren in PSD @ In ultimele saptamani, Nichita si acolitii acestuia au convocat mai multe sedinte in judet pentru a-i atrage pe primari de partea lor @ In plina campanie electorala interna, gasca condusa de Nichita se foloseste de toate resursele pe care le are pentru a nu pierde controlul filialei

Primarul Gheorghe Nichita incearca din rasputeri sa nu piarda controlul organizatiei PSD Iasi. De aceea in ultima vreme edilul suspendat al Iasului a convocat mai multe sedinte de partid in judet pentru a cere sprijinul primarilor social democrati. Nichita, autosuspendat de la sefia PSD Iasi, ii taraie peste tot cu el pe Victorel Lupu, sef interimar al filialei, si Cristian Stanciu, liderul de grup PSD din CJ, pentru a-si consolida pozitia. Ieri, a venit randul primarilor din zonele colegiilor Pascani si Harlau sa asiste la o sedinta convocata de gasca celor trei. Intalnirea a avut loc la un local din comuna Tatarusi, la aceasta mai fiind prezenti si doi parlamentari, Neculai Ratoi si Florin Constantinescu, dar si unii consilieri judeteni ramasi fideli lui Nichita. Pentru a nu pierde filiala din mana, Nichita a ajuns sa promita marea cu sarea in fata primarilor sperand ca acestia sa-i acorde in continuare incredere. In plus, Nichita vrea sa-l impuna pe Stanciu la sefia filialei judetene la alegerile din toamna si vrea sa-i faca acestuia campanie.

Pe langa cei doi, la orice sedinta este prezent si Victorel Lupu, vicepresedinte CJ Iasi. Culmea, acesta in loc sa-si vada de treburile administrative ale judetului, el fiind cel care indeplineste si atributiile de presedinte, prefera sa asiste la activitati de partid. Ca si la precedentele intalniri cu primarii PSD, Nichita a incercat sa le promita ca vor beneficia de fonduri de la CJ pentru a face investitii in comune. Ceea ce fac cei trei poate ajunge ca deturnare de fonduri, asta pentru ca prioritizarea investitiilor nu este facuta din biroul PSD, ci de necesitatile comunitatilor locale in baza unei analize amanuntite.

In plus, Nichita nu s-a putut abtine sa nu-i atace pe contestatarii sai din PSD. Aflat la prezidiu, Nichita a mentionat ca regreta ca cei pe care el i-a crescut in partid ajung acum sa dezbine filiala. Practic, primarul suspendat al Iasului isi doreste cu disperare sa deturneze atentia oamenilor de la scandalul amoros in care a fost implicat si care a dus pana si la retinerea sa pentru abuz in serviciu. La discutiile purtate la Tatarusi unii primari s-au plans de taierile bugetare si de promisiunile Guvernului. Majoritatea le-au batut obrazul lui Nichita si Lupu pentru ca nu sunt bagati in seama la Bucuresti pentru implementarea proiectelor necesare dezvoltarii comunelor.
Comentarii
  • NICHITA CEL MAI MARE CURVAR ,SECURISTII SUNT CAM TOTI CURVARI,ASTA LE ESTE MESERIA DE BAZA. PRIMARII DIN JUDET TREBUIE SA FIE ATENTI CA ACEST IMBECIL NICHITA,ESTE F.RAZBUNATOR. ASTA NU E OM,E UN CRIMINAL CRESCUT LA ADUNATURA DE VAGABONZI DIN ORFELINATELE DIN DOROHOI DIN EPOCA CEAUSISTA. ASTA A STIUT SA FACA CEL MAI BINE,SA FIE GOLAN.

  • Am inteles ca s-a autosuspendat din partid! Atunci ce Doamne iarta-ma umbla cu sfintele moaste prin primariile judetului? Ca simplu membru de partid? Prosti cei care mai cred o iota in vorbele si minciunile astuia! Nu mai are nici o valoare, in Iasi e istorie! Poate crede ca cei de la tara sunt atat de prosti si neinformati si nu stiu de golaniile lui!

  • aruncati cu pietre in el/a distrus toate regiile subordonate primariei, a distrus atatea familii care au ramas fara servicii si acum are curajul,jigodia sa vina din nou sa ne spuna cat de bun este el/ la puscarie nemernicule/

Adauga un comentariu