Eveniment-Social

Directorul Jumara plange in poala consilierului Cristian Stanciu

Publicat: 26 mart. 2012
1

Fostul director al Muzeului Literaturii Romane Iasi, Dan Jumara, tine cu dintii de scaun. Desi a plecat pe usa din dos, fiind anchetat de Parchet pentru frauda, Jumara spera ca USL il va repune pe functie. Este posibil ca astazi, in plenul Consiliului Judetean, sa fie facuta si o informare asupra situatiei de la Muzeul Literaturii, ceruta de consilierul judetean Cristian Stanciu, aliatul de nadejde al lui Dan Jumara. Cu toate ca pentru Jumara buba este cat casa, acesta insista pe langa Stanciu sa afle cum a fost deconspirat.

Desi a bagat in buzunare, in mod fraudulos, cateva zeci de mii de lei, Dan Jumara inca se viseaza curat ca lacrima. Mai mult, a atacat in instanta dispozitia semnata de presedintele CJ, Constantin Simirad, prin care i se aproba solicitarea incetarii raportului de munca. Jumara si-a luat talpasita inainte ca CJ sa descopere frauda pe care a comis-o, insa dupa ce s-au mai linistit apele si a primit promisiunea ca va reveni la MLR in urma alegerilor din vara, a dat-o la intors.
Presedintele CJ a sustinut ca jocul facut de Jumara si USL nu-l va intimida. „Daca este asa, atunci ei cauta numai scandal. Asta arata ca ei au tinut numai cu delincventii si cu cei care fura si care n-au facut nimic bun. Pe Jumara il tin in brate pentru ca ei stiu ca este impotriva mea. Domnul Jumara ar trebui mai intai sa plateasca pentru ceea ce a facut, nu sa planga pe la altii”, a spus Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
Comentarii
  • Dar ce parere aveti despre domnul ionica catarau, licheaua leninist-stalinista, dejist-ceausista a simiradului de trista amintire? nici o parere buna – se intelege monser – un indopat din filosofia marxist-leninista care se vrea social-democrat sau democrat-liberal sau progresist? oare nea titi simirad – urmas vajnic al tiganilor desrobiti de pe mosia de la Cotusca – mai stie cine este ionica catarua, daca nu lucian vasiliu ii va reaminti la deja traditionala puputura in dos de la tinuta de joi – stim de ce… revenim…

  • Sunt multi care fura in continuare spre exemplu Domnul Constantin Parascan si concursul dumneali de povesti unde sunt premiati aceeasi autori de citiva ani incoace. Dar ion catarau n-a avut ochi pt asta. nu mai e nevoie sa spun ca dumnealui e la pensie de mai bine de 3 ani dar stie bine sa linga in f….d. si vechea conducere si noua conducere fara sa-i fie rusine

Adauga un comentariu