Eveniment-Social

Directorul de la RATP va fi schimbat din functie

Publicat: 11 sept. 2013
1

Dupa sapte ani in care Maricel Gherca a fost la butoanele Regiei Autonome de Transport Public Iasi, directorului i se pregateste debarcarea. Infiintarea Companiei de Transport Public Iasi este pe ultima suta de metri. Noua firma ar urma sa preia o mare parte din activitatea RATP, regia urmand sa ramana cu cateva activitati, printre care statia de Inspectie Tehnica Periodica (ITP). Viceprimarul Marius Danga, cel care are RATP-ul in lista de atributii, nu crede ca Maricel Gherca va mai prinde o functie de director in cadrul noii companii. „Luna aceasta se va decide si conducerea CTP. Deocamdata ne bucuram ca RATP inca functioneaza. RATP va ramane cu ceva active, nu cred ca va avea doar o activitate de recuperare a creantelor. Eu cred ca se va schimba si conducerea la CTP fata de forma actuala de la RATP. Vrem sa dam o sansa totusi RATP-ului sa functioneze si mai departe”, a precizat viceprimarul Danga.

Potrivit directorului RATP, regia ar urma sa fie trasa pe linie moarta in acest an. Practic, RATP ar urma sa fie sacrificata pana la Craciun pentru a face loc pe piata noii societati. „Eu sunt director la RATP din 2006. Luna aceasta se va intruni CA si Adunarea Generala a Actionarilor, care vor decide in ce forma vor fi ocupate posturile de conducere de la CTP. Se va organiza un concurs, vor exista niste criterii. Nu stiu daca voi concura, depinde daca eu ma voi incadra sau nu in acele criterii. Pana la finele anului este timp suficient pentru ca CTP sa primeasca toate avizele si sa inceapa sa functioneze. Nu este nimic exclus”, a declarat directorul Maricel Gherca. Deocamdata nu au fost lansate pe piata nume ale posibililor viitori directori ai CTP, jocurile de culise fiind inca in derulare.
Comentarii
  • Odata cu directorii,schimbati si autobuzele si tramvaiele vechi care pun in pericol siguranta calatorilor.Nu mai dati abonamente gratuite pe toate liniile pensionarilor.Dati-le liber doar pe o linie la alegere.Folositi banii rezultati din aceasta decizie pentru imbunatatirea conditiilor de transport a persoanelor.

Adauga un comentariu