Eveniment-Social

Directorul CCD Iasi, profesorul Silviu Iordache, invitat in noul partid „Pro Romania”

Publicat: 05 iun. 2017
1

Profesorul Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic (CCD) Spiru Haret Iasi, a fost invitat la lansarea noului partid Pro România„, condus de fostul vicepremier Daniel Constantin.

Citeste si : EXCLUSIV. Un nou inspector scolar la ISJ si un nou director la Casa Corpului Didactic Iasi

Prin prezenta sa, Iordache a venit în sprijinul proiectului politic cu accente patriotice promovat sub titulatura „#altfel”. Cu aceasta ocazie, seful CCD Iasi si-a aratat si sustinerea pentru fostul ministru al Educatiei, prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu – actual rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV) Bucuresti, care s-a alaturat noii formatiuni politice.

„Am lucrat la mai multe proiecte cu domnul Sorin Cîmpeanu în perioada cât dânsul a fost ministru al Educatiei. Am avut onoarea sa îi fiu coleg si, pe timpul colaborarii noastre, am realizat ca este un om de încredere, cu idei pro-europene, inovatoare, care pot duce România pe drumul cel bun. Consider ca este timpul unei «#altfel» de abordari din partea clasei politice a problemelor actuale”, a declarat Silviu Iordache, directorul Casei Corpului Didactic Iasi.

Citeste si : Azi s-au demarat, in prezenta sefei ISJ Camelia Gavrila, Zilele Casei Corpului Didactic – GALERIE FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu