Eveniment-Social

Directorul Bau-Bau tine cu dintii de scaun

Publicat: 16 dec. 2011
1

Dupa ce a speriat sute de copii, consilierul judetean Bau-Bau trebuie sa mai renunte la o jucarie preferata. Bau-Bau, alias Constantin Serban, poate sa ramana fara functia de sef al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP), scaun de care tine cu dintii, desi a fost schimbat de doua ori pana acum. Cu toate ca alesii judeteni au votat inlocuirea sa din functie, Bau-Bau nu a renuntat cu nici un chip la acest post si continua sa participe in calitate de presedinte ATOP la intruniri in judet si in tara. Consilierii USL sustin ca vor solicita clarificarea situatiei de la varful ATOP, intrucat, desi s-a votat o hotarare, aceasta nu a fost respectata. „Trebuie sa achitam o cotizatie anuala catre organismul central. Nu este vorba despre suma, ci despre faptul ca nu putem da bani pentru un for care nu si-a clarificat statutul juridic. Avand in vedere ca cele doua hotarari anterioare, prin care dumnealui (Bau-Bau – n.r.) a fost schimbat alaturi de un alt consilier PD-L, nu au mai fost puse in practica, consideram ca nu este normal sa achitam din bugetul Consiliului Judetean o suma pentru un organism nefunctional”, a spus Cristian Stanciu, liderul grupului de consilieri judeteni PSD.

Membrii CJ au votat in urma cu cateva luni inlocuirea consilierului Maria Cabalau cu liberalul Nicolae Lupascu din ATOP. Ulterior, ei au optat si pentru schimbarea lui Bau-Bau cu social-democratul Vasile Citea. Desi a demisionat dupa ce Maria Cabalau a fost inlocuita din functie, Bau-Bau a revenit si a amenintat ca nu mai pleaca. Consilierii judeteni au votat, totusi, schimbarea sa din ATOP, insa el a tinut de scaun si a amenintat ca va iesi de sub pat si-i va speria pe toti daca va fi destituit.
Comentarii
  • La cit munceste acest om domnul director Constantin Serban noi cei din jurul lui care suntem toata ziua de dimineata si pina in seara nu va dam dreptate si nu suntem deacord ca sa vorbiti asa despre dumnealui . Sunteti rai , invidiosi , nu va este gindul la treaba nu va puteti remarca de cit prin cuvinte urite care de fapt va reprezinta pentru ca atit va duce mintea si mai mult nu .

Adauga un comentariu