Eveniment-Social

Directorul adjunct al unui colegiu din Iasi isi face o vila cu foisor

Publicat: 20 feb. 2014
1

Intrucat primavara se apropie cu pasi repezi, municipalitatea se pregateste sa aprobe o serie de Planuri Urbanistice Zonale (PUZ). Iata, mai jos, care sunt ultimele proiecte urbanistice care urmeaza sa fie aprobate de municipalitate in seditele de plen din lunile februarie si martie.

Cel mai important PUZ este cel care vizeaza Tarlaua 176 din Bucium, unde pe 1,25 hectare este prevazuta realizarea unui cartier de vile, solicitat de Bogdan Dumitrascu, Ana Pandelache, Mircea Ohriniuc, Vasile Dascalu si Gabriela Herghelegiu. Totodata, Petru Mina a cerut aprobarea pentru mansardarea, extinderea si consolidarea locuintei din Trecatoarea Iancu Bacalu.

Radu Lupuleasa, director adjunct si profesor de limba engleza la Colegiul Economic Administrativ din Iasi, a cerut aprobarea municipalitatii pentru construirea unei locuinte, cu foisor, fosa septica, parcare acoperita, acestea urmand a fi amplasate pe strada Podisului. Catia si Adrian Simionescu au cerut avizarea realizarii unei locuinte pe soseaua Bucium, in timp ce Constantin Rosca asteapta avizarea PUZ-ului pentru o locuinta pe Aleea Sadoveanu.
Comentarii
  • Domnule, cine s oamenii astia si ” ce vrea ei”??? ce ma intereseaza pe mine cine si unde si face vila …puz uri…..asta i Monitor Oficial sau ziar de stiri????

  • Vai, ce stire halucinanta. Cand am citit articolul, nici nu mi-a venit sa cred. Am ramas socat cand am aflat ca niste ieseni printre care si un profesor de liceu, indraznesc sa-si construiasca o casa.Astept cu nerabdare amanunte.

Adauga un comentariu